wie zijn wij?

mission statement

Ventoux Immo Provence is geen klassiek immokantoor. We zijn beiden gepassioneerd door de Provence, een streek waar we zelf sinds 2009 wonen. Met veel plezier laten we mensen delen in die passie, en we willen er dan ook alles aan doen om anderen te helpen hun eigen droom hier waar te maken. Ons mission statement is daarom dan ook "turning dreams into reality". Voor ons gaat het niet om het sluiten van een snelle vastgoeddeal, maar om het realiseren van een droom, een levensproject.

historiek

Als jonge dertigers besloten wij in 2009 te verhuizen naar la douce France. Daar begonnen we met een bedrijfje dat zich richtte op het villabeheer: sleutelbeheer, onderhoud en controle van vakantiehuizen in de Provence.

Al snel kregen we de vraag van onze klanten om ook verhuurdiensten aan te bieden. Zo zag in 2014 vakantiehuizen provence het levenslicht, een toeristisch verhuurkantoor dat zich specialiseerde in kwaliteitsvolle vakantiehuizen voor elk budget. Doordat we zelf uit België afkomstig zijn, trokken we spontaan erg vele Belgische en Nederlandse eigenaars aan; ongeveer 95% van de huizen in ons vakantie-aanbod zijn dan ook van hen.

Aan onze klanten leveren we een totaalpakket. De eigenaar weet dat zijn huis bij ons in goede handen is en de vakantiegangers garanderen wij een zorgeloze droomvakantie onder de Provençaalse zon.

Naast haar dagelijkse werkzaamheden, volgde Kathelijne ook een opleiding tot makelaar en werkte ze in een lokaal immokantoor. Steeds vaker vroegen onze klanten (zowel eigenaars als huurders) ons of we hen konden helpen bij het kopen of verkopen van hun huis in de Provence. Daarom besloten we in 2017 vakantiehuizen provence om te vormen tot de SAS Ventoux Immo Provence. Een volwaardig - zij het atypisch - immokantoor in Crillon-le-Brave. Naast de diensten die we voordien reeds leverden, bieden we nu ook bemiddeling bij aankoop en verkoop van vastgoed in de Provence.


In het voorjaar van 2023 openen we met veel trots ons tweede kantoor op het marktplein van het naburige Provençaalse stadje, Mormoiron.


We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in deze prachtige, zonovergoten streek!

Kathelijne & Frédéric